Despre Noi

Impresarul artistic reprezintă şi promovează artiştii pe piața culturală. El este specialistul care, în baza unei înţelegeri scrise cu artistul, acţionează în numele acestuia pentru valorificarea posibilităţilor de interpretare a unor opere literare sau artistice. Printr-o atentă prospectare a pieței, impresarul identifică potențiali beneficiari – producători, organizatori de spectacole etc. – și mediază relația artiștilor cu aceștia.

Programul de formare profesională destinat impresarilor, se derulează în instituția noastră de peste zece ani (fiind primul din ţară de acest gen) şi contribuie la dezvoltarea artelor spectacolului prin formarea şi perfecţionarea continuă a celor caresunt şi a celor care doresc să practice această meserie.

Participanţii au şansa de a se pregăti temeinic beneficiind de informaţii actualizate din domeniul legislaţiei specifice, relaţii publice, comunicare și tehnici optime de promovare. Prezenţa unor formatori de valoare care activează în domeniul artelor spectacolului pe plan național și internaţional conferă cursului un caracter extrem de pragmatic asupra situaţiilor ce intervin în activitatea de impresariat.

Soft CRM pentru gestionarea vanzarilor
  • Realizarea de landing pages
  • Webdesign & copywriting
  • Crearea de bannere si animatii
  • Crearea conceptului de newsletter
  • Content marketing
  • Servicii SEO
Specialistii nostri va stau la dispozitie si pentru proiecte complexe de marketing online care vor implica mai multe servicii decat oferta standard.