Artă tattoo! A fost deschis primul salon de tatuaje autorizat din Timisoara !

09.10.2016 21:14

Derma Graphics este un salon de tatuaje si body piercing care a luat fiinta in 2010 si este condus de Rocsana Chirlejan.

 

Ea este atat tattoo artist, cat si administrator al salonului.In principiu, clientii vin cu ideile lor pentru realizarea tatuajelor, dar salonul Derma Graphics ofera si consultanta in acest sens. Astfel se ajunge la cea mai buna solutie in efectuarea tatuajului perfect.

 

In materie de clienti, se pare ca atat femeile, cat si barbatii se tatueaza in egala masura, predomine o categorie anume. Rocsana ne spune ca, mai nou, si persoanele trecute de 40 de ani vin sa isi faca tatuaje.

Am aflat, cu surprindere, ca procedura de tatuare nu e deloc dureroasa si asta pentru ca salonul are in dotare anestezii locale. Cu siguranta, este ceea ce il face pe client sa se simta mai relaxat si sa mai revina si alta data cu placere.

 

Stam de vorba cu managerul salonului Derma Graphics , Rocsana Chirlejan care ne povesteste despre redeschiderea salonului de tatuaje dar munca depusa la aranjarea noului salon pentru clientii fideli '' Arta tatuajului presupune mai mult decat o simpla pata de cerneala pe piele, din care putem modela. Un tatuaj reusit implica pricepere, imaginatie si metoda astfel incat produsul finit sa fie conform asteptarilor dumneavoastra, iar procesul prin care se ajunge la acest produs sa fie, pe cat posbil, unul nedureros. Salonul de tatuaje din zona  Mihai Viteazul .Nr.28 , Timisoara ,  a transformat tatuajul intr-o provocare, iar dorintele dumneavoastra in realitate, pentru ca ne mandrim cu o echipa de profesionisti cu experienta in aceasta activitate '' a declarat Rocsana Chirlejan , managerul Derma Graphics,potrivit ziarului gazetamondena.ro 

 

Portofoliul nostru de tattoo professional include tatuaje 3D pentru fete si baieti, dar si machiaj permanent si semipermanent, cu scopul de a scoate in evidenta calitatile naturale ale fiecaruia dintre noi. Make-up-ul semipermanent presupune un microimplant de pigmenti naturali in stratul superior al epidermei care raman in piele o perioada determinata de timp.Pigmentul ramane fixat in primele straturi ale pielii pana la reinnoirea naturala a ei, asta insemnand intre 3 si 5 ani. In unele cazuri poate dura si mai mult de 5 ani, in functie de puterea de regenerare a organismului fiecarei persoane in parte, timp in care el incepe sa se estompeze progresiv.

 

Serviciile pe care le oferim se desfasoara intr-un mediu steril, care reduce riscurile la zero.