Cristian Harhata - Bibliografie

19.10.2015 15:33
Cunoscut si sub numele de Crisscen, Cristian Harhata s-a nascut in Iasi, la data de 16 decembrie 1989.
Crisscen mai are o sora, si doi frati mai mici vitregi din partea tatalui.
In anul 2006 a incercat intemeierea unei formatii rap impreuna cu Mijmasu si Jhonny Black, care a esuat. In anul 2007 s-a lansat in muzica orintala de dragoste, incheiind un contract cu Spiros Galati melodia lui era pe cd-urile de pe piata.
Din 2010 isi schimba genul abordat in ritmurile moderne de pe radio avand un hit la Radio Impact FM "I run to you" lansat sub denumirea formatiei Toniq din care facea parte cu inca o colega Alina Darie pe care o cunoaste de la scoala de film a doamnei Stela Popescu unde erau colegi. Absolva scoala de film Pygmalion cu nota 10. Prin intermediul Scolii de film apare in doua telenovele printre care in una din ele joaca alaturi de fata lui Adrian Minune. Apoi apare in reclame tv la spoturi publicitare. In putinele aparitii tv la emisiuni mereu prezinta o melodie, demonstrand ca pasiunea pentru muzica are locul ei pus deoparte.
 
Carti preferate: “Magcianul”- de john fowles,
Autor preferat: Mihai Eminescu
Filme preferate: “ps i love you”, “love actually” comdiile romantice
Actori preferati: Keira Knightley, Angelina Jolie, Gerard Butler,Mila Kunis, Justin Timberlake, leonardo dicaprio, Maia Morgenstern
Compozitori preferati: Marius Moga
Trupe preferate: Holograf, 3SE, Vama, Bug Mafia
Cantareti preferati: Smiley, Andra, Alex Velea, Pepe, Connecte-r,
Prezentatori preferati: Teo Trandafir, Mircea Radu, Andreea Marin, Dan Negru, Catalin Maruta, Simona Gherghe si multi altii
Vedete Preferate: Andreea Mantea, Roxana Ionescu, Nicoleta Luciu, Catalin Morosanu, Catalin Botezatu, Nea Marin
Culori preferate: nonculorile alb si negru si rosu, turcoaz, mov, galben
Mancaruri preferate: mancarurile gatite.

Si-a cautat un nume de scena, ce avea sa vina in urma colaborarilor cu Petrow pe care l-a cunoscut la Romanii au talent. A decis ca numele de scena potrivit este Crisscen, iar explicatia numelui a venit dupa cateva luni dupa ce numele era deja lansat pe youtubeCris de la Cristian si scen de la scena.