Imagini senzationale cu sexy patroana din Timisoara ! Paparazzi gazetamondena.ro au fost pe urmele ei ! Ce a facut patroana astazi in Capitala – FOTO

09.02.2016 16:28

Rocsana Maria este, fără discuție, una dintre cele mai bune tattoo si body piercing din Timisoara ,avand mare public românesc cu un succes incredibil, fie că este vorba de pasiunea ei sau de formele ei apetisante. Cu toate acestea, frumoasa blonda de pe plaiurile banatene a fost surprinsă, de curând, în Capitala.

 
 
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , paparazzi site-ului va prezinta cateva fotografii in care managerul salonului Derma-Graphics a fost cazata la un hotel de lux dar si ce a facut astazi in Capitala.

 

 
 
Surse din anturajului blondei,au declarat in PREMIERA  pentru site-ul Gazeta Mondena ca aceasta ar fi fost in Capitala pentru un curs de specializare in arta tatuajului” relatam ” fiind ca si initiator acestui curs  faimoasa Elena Copaceanu .
 

Dar, imaginile cu adevărat senzaționale au putut fi observate abia când  blonda  care a făcut furori în toată lumea cu salonul ei renumit din Timisoara. Ea  a coborât din bolidul de zeci de mii de euro pe care îl are. Iar atunci s-a putut observa cât de mare este diferența de ”talie” între ea și mașina pe care o are, miniona, dar frumoasa Rocsana Maria  fiind mai micuță decât portiera SUV-ului pe care în conduce.

 
Oare frumoasa blonda din Timisoara sa aiba si un si vreun iubit celebru din Bucuresti ?