O formatie de muzica populara de la noi isi expune cariera artistica profesionala ”Muzica ofera un suflet universului, aripi mintii, zbor imaginatiei si viata oricui ” ! VIDEO

09.03.2016 22:58

Ce-i trebuie unui artist ca să aibă o carieră de succes? Ei bine ! Este vorba de Formatia Floare de colt din Brasov care pentru fanii lor in EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro acestea vorbesc pentru prima data la infiintarea trupei Floare de Colt.

 
In anul 2001 cantaretul de muzica de petrecere Florin Botoman ia venit o idee excelenta de a infiinta aceasta trupa si anume ”Floare de Colt ” .
 
 

In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro, unul din membrii formatiei au povestit cum sau cunoscut dar in aceelasi timp cum sa infiintat aceasta formatie ” Celor ce nu ne cunosc, incepem prin a face prezentarile formatiei DANIEL, FLORIN ,SEBASTIAN si ADRIAN , si impreuna mai presus de orice suntem prieteni,Stim insa , ca orice prietenie, are nevoie de acel “ceva” … pentru a lega acest pact  pentru foarte mult timp. Am invatat  ca muzica poate sa schimbe in bine  pe fiecare din cei ce o asculta,astfel ca din dorinta de a aduce bucurie si a face ca oamenii sa fie prieteni… am aparut noi,Formatia FLOARE DE COLT,dincolo de bucuria de a canta, fiecaruia dintre noi, cei din Floare de Colt, divinitatea , i-a daruit talentul de a duce in sufletele oamenilor muzica adevarata.Si pentru a intelege fiece parte a muzicii, tot noi cei trei , am purces in a invata , ce inseamna sa canti. Cu studii de specialitate in Scolile de muzica din Brasov, dar mai presus, cu..cei sapte ani de-acasa, asta insemnand mult bun simt si onestitate, am pornit in a bucura oamenii, atunci cand ei isi doresc.Iar nunta, botezul sau pur si simplu, o seara intre cei dragi, pot fi motive de a aduce intre oameni, oamenii care le putem canta despre viata ”  a declarat Florin Botoman,unul din membrii trupei Floare de Colt pentru Gazeta Mondena.

 
Au lansat un album muzical cu ei 
 
Formatia Floare de colt din Brasov,are cu ce se poate lauda ,ei bine acestea nu au ezitat nicio clipa  sa isi scoata si un album muzical produs cu 14 piese care sunt cuvenite ”Albumul nostru a fost lansat  in anul 2012 la ,,Libris,, Brasov ,  si se numeste ,,Drag de viata,dor de cant,, contine 14 piese in care sunt imprimate la Cluj  la Studio Radu Ciprian, si sunt piese proprii marcate la ,,UCMR,, a cochis managerul formatiei Florin Botoman pentru Gazeta Mondena.
 
 
” Multumim Domnului ca avem nunti spectacole,evenimente ”
 
 
Se spune in popor ca daca avem calitati fie in domeniul respectiv si care sa ne reprezinta atunci succesul vine de la sine asa e si in cazul Formatiei ”Floare de Colt ” din Brasov ”  In  genaral sarbatorile de iarna le cantam in zona Rupea..Sat Mateias….se fac baluri traditionale romanesti la care se canta muzica populara de zona cu dansuri specifice si obiceiuri…oamenii vin in port popular..,,haine romanesti ,, cum se spune pe aici in Ardeal..e deosebit momentul…la anumite evenimente de revelion, .la care am cantat au fost invitati sa canta cu noi..urmatorii artisti..Sava Negrean,Aurel Tamas,Maria Anghel,Veta Biris,Gheorghe Turda,..Momentan cantam la Rest ,,Casa Brasoveana,, in Brasov ”a mai povestit managerul formatiei pentru Gazeta Mondena.