Sunt talentate si au obtinut multe premii la spectacole si concursuri ! Vezi cine sunt surorile care au cucerit Romania cu talentul lor

26.10.2016 00:07

Gazeta Mondena te face vedeta si ofera sansa atat tinerilor talentati cat si artistilor consacrati pentru a arata talentul ,cantecul si jocul popular.

 






















In EXCLUSIVITATE, pentru ziarul gazetamondena.ro , va aratam si va facem cunostiinta cu doua tinere care sunt surori si  care au cucerit atat publicul bihorean .


Denisa Ghib -  si -a inceput cariera artistica profesionala  prin dansul  popular,inca de la virsta de 6 ani jumate , a prins drag de jocul popular ,dupa un an tanara speranta ce doreste sa duca pe mai departe folclorul romanesc a sustinut o proba muzicala  la Palatul Copiilor alaturi de dna.Florica Negrau ,Alina Mut si AnaMaria Gal care a descoperit ca tanara speranta Denisa Ghib are potentialul si frumustea portului romanesc.Mai precizam ca Denisa ca invatat cantecul popular cat si cel bihorean incat ea a si imprimat o piesa doina si un cantec de leagan.

 
 
 Lorena Ghib - totodata si surioara ei si-a inceput cariera artistica profesionala la varsta de 4 ani jumate la o gradinita, dupa care cinta jucinduse pe tableta cintecele surori ei , atunci parintii fetei  a luat o hotarare sa o dea si pe ea spre calea si drumul cantecului popular de atunci parintii au ales sa o sa o dea si pe  ea la canto la d-na Romina Nemes Silaghi . In 2015 a avut peste 30 de spectacole : zile de comuna , lansari de carte, sezatori , biserici , nunti, botezuri, zilele scolii, spectacole de 8 martie si 1 decembrie. 
 
 
                     '' Si-au lansat o carte speciala '' 
 
Cariera artistica profesionala a celor doua surori au inceput din ce in ce sa fie mai avansata incat Surorile Ghib au lansat si o carte speciala pentru care cele doua tina sa multumeasca celor care au sprijinit-o atat la editura cat si la lansarea cartii '' Noi avem aparitii in mai multe ziare, televiziuni, avem si o carte speciala pentru care îi multumim d-lor Ioan Degau, Miron Blaga si celor 2 minunate profesoare Anamaria Gal si Romina Nemes Silaghi . Anul acesta am inceput cu joc si voie buna . Din luna mai am inceput sa ne promovam ca surorile Ghib , am scos si prima piesa , videoclip sub indrumarea d-nei Romina Nemes Silaghi care ne invata , ne sustine si ne promoveaza pe calea cintecului. Anul acesta avem deja peste 50 de spectacole si concursuri de unde am venit cu trofeie , locuri l,ll, lll  '' a declarat Surorile Ghib pentru ziarul Gazeta Mondena.
 
 
 
Surorile Ghib se pare ca au obtinut atat trofee la spectacole si evenimente cat si diplome de a fi apreciate de prestatia lor muzicala .Cele doua au povestit in EXCLUSIVITATE pentru gazetamondena.ro ,ca nu se asteaptau la premiile pe care le-au dobandit pana acum incat acestea doresc sa le expuna prin intermediului ziarului cotidian din Romania ''Trofeu- Bran Music Fest -Brasov.-Lorena si la duet Trofeu si diploma de onoare - Bacau-solo si duet Loc l Am un vis - Salonta -Deni Loc l - concurs de talente -Oradea-Lorena si la duet Loc l -the sound of music oradea-Lorena Loc l -bran music fest -Brasov-Deni Loc ll - capitala muzicii -Sibiu-duet Loc ll - friedrich schwartz -suceava-Lorena si la duet Loc ll - flori in bucovina - Radauti-Lorena Loc ll - capitala muzicii -Sibiu - Lorena Loc ll - friedrich schwartz -Suceava -Lorena Loc ll - de dragobete iubeste romaneste - Tasca -Neamt - Denisa '' ne-a mai spus surorile Ghib care sunt fericite de succesul lor.